Top

RAW FOOD AND YOGA RETREAT with Erica Palmcrantz and Sam Aziz

Shambala Gatherings / RAW FOOD AND YOGA RETREAT with Erica Palmcrantz and Sam Aziz
Loading Events
  • This event has passed.
11 Aug

RAW FOOD AND YOGA RETREAT with Erica Palmcrantz and Sam Aziz

August 11, 2017 @ 4:00 pm - August 14, 2017 @ 2:00 pm

YOGA OCH RAW FOOD RETREAT

med Erica Palmcrantz och Sam Aziz
11 – 14 AUGISTI 2017
SHAMBALA GATHERINGS, SVERIGE
PRICE: 4,200kr (inkl mat och boende)

Avsluta sommaren och bjud in hösten med klara intentioner med Sam och Erica. De visar kraften i synergin med raw food och yoga och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande liv in i din vardag.

erica main pic

“Raw food och yoga tillsammans samverkar på ett vackert sätt och får dig att landa mer och mer i dig själv.”

 

“Tack för recepten och för en härlig helg tillsammans.
Jag mådde såååååå bra efteråt.”

 

INTRODUKTION

Erica bjuder in dig i raw food:ens magiska värld och delar med sig av din passion för den rena, glada maten. Tillsammans kommer vi prata om raw food; vad det gör för dig, hur du kan börja i din egen takt med raw food och varför raw food är mer en livsstil än bara ett sätt att äta och mycket mer.

Sam Aziz förgyller dina morgnar med yoga och mjuknar av eftermiddagen med yinyoga eller meditation. Sam har sin bakgrund i ashtangayogan men är även inspirerad av andra yoga stilar. Yogan som Sam lär ut är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande.

Maten som serveras under retreatet är endast raw food och blir en blandning av vilda gröna blad, superfoods, läckra desserter och goda maträtter.

För att läsa mer om raw food och Erica besök hemsidan, www.rawfoodbyerica.se

I år är vi väldigt glada att kunna erbjuda ett fyra dagar långt retreat – de erfarenheter vi har burit med oss från tidigare Silent Awakening Retreat, är att efter tre dagar ha deltagarna verkligen landat i sig själva, yogan har kommit in i kroppen och raw food har börjat verka på cellnivå och sen få vara kvar i den bubblan en extra dag för att få med sig största behållning är en gåva. 

“Härliga dagar på en fantastisk plats. Hit vill jag komma tillbaka. Och stanna längre! Sensommaren visade sig från sin bästa sida och Sam och Erica likaså! Full av inspiration, nyfikenhet och energi känner jag mig nu rustad att möta hösten. Med måttfullhet!”

 

DADLIGA SCHEMA

Morgon: Yoga med Sam 
kl. 9.00 –  Frukost
kl. 10.00 – Föreläsning i raw food med smakprover och tillredning av lunchen 
kl. 13.00 – 14 – Lunch
Kl14- 16 Egen tid
kl. 16.00 – 18 Föreläsning samt tillredning av middagen
kl. 18.00 -19 Middags buffé
kl. 19.30 – 20.30 samling Frågor och svar dagen som varit samt kvällsmeditation

Check in: 16H
Check out: 14h

“Att kombinera raw food med yoga är klockrent! Yoga handlar mycket om hur du agerar mot andra och dig själv. Och varför inte agera på de signaler som kroppen ger dig när det kommer till kosten? Yogan med Sam gav mig flera “aha-upplevelser” och Ericas föreläsningar och mattillredning har gett mig tonvis med inspiration för att fortsätta äta till större delen rå kost. När jag upplevt den enorma skillnad det gör för mig att äta raw food så har jag svårt att tänka mig att gå tillbaka till blandkosten jag hade innan!”

 

TEACHER’S BIO

Feeding_Love-94

Erica Palmcrantz

Eller så kan jag säga hej och välkommen till din raw food resa. Raw food tar mig på en resa inom mig själv varje dag.  Jag började med raw food utan att veta vad jag gav mig in på (det låter kanske som det var något dåligt men tvärtom). 2005 steg jag in i min kusins kök och överväldigades av 40 kilo apelsiner som låg på deras bänk, solmogna avokados, purröda tomater och ett skafferi med bara nötter, frön och torkad frukt. Från en dag till en annan bytte jag ut min vanliga kost mot en 100 % raw food kost på enbart ekologiska och närproducerade råvaror. I 10 veckor bodde jag hos min kusin och hennes familj i en by utanför Los Angeles, Kalifornien, och åt, levde, arbetade och andades raw food. Raw food flyttade in i mitt hjärta och kropp för att stanna.

sam_medium

Sam Aziz

Sam började praktisera Ashtanga Yoga 2004 men är även inspirerad av andra yogastilar. Sam har under lång tid undervisat på andra olika anläggningar både i Göteborg och internationellt. Han medverkar årligen på retreat i egen regi och workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare.

Sam har en idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år. Han har ett stort intresse för kroppens självläkningsförmåga och har under senare år intresserat sig särskilt för lugnare former av yoga såsom Yin Yoga och Restorative Yoga liksom för sittande meditation. Yoga för Sam är: självkännedom, närvaro och nyfikenhet.

“Härliga dagar på en fantastisk plats. Hit vill jag komma tillbaka. Och stanna längre! Sensommaren visade sig från sin bästa sida och Sam och Erica likaså! Full av inspiration, nyfikenhet och energi känner jag mig nu rustad att möta hösten. Med måttfullhet!”

 

PRIS: 4200kr
(inkl mat och boende)

För mer information:
www.rawfoodbyerica.se

Event Details

Date: August 11, 2017 @ 4:00 pm - August 14, 2017 @ 2:00 pm
Time: 4:00 pm - 2:00 pm
SHAMBALA GATHERINGS

Welcome to join Shambala Gatherings, a yoga community in the Swedish forest.
Living a life of fullness with the ones called to explore themselves through yoga, meditation, nature and self-knowledge.