Top

VILA OCH KÄRLEK TILL DIG SJÄLV med Maria, Sophie och Nathalie

Shambala Gatherings / VILA OCH KÄRLEK TILL DIG SJÄLV med Maria, Sophie och Nathalie
Loading Events
14 Feb

VILA OCH KÄRLEK TILL DIG SJÄLV med Maria, Sophie och Nathalie

February 14, 2019 @ 3:00 pm - February 17, 2019 @ 3:00 pm

VILA OCH KÄRLEK TILL DIG SJÄLV

med Maria, Sophie och Nathalie
14-17 Februari 2019
SHAMBALA GATHERINGS, Sverige
PRICE: 5495 kr (inkl mat och boende)

 “Yoga betyder att förena. Vi förenar vår kropp, vår själ och vårt sinne, med hjälp av vårt andetag. Yoga är till för alla. Så välkommen med eller utan förkunskaper” 

IMG_2188

“Följ med på en helg fylld av bland annat meditation, yoga i olika former, yogafilosofi, teknik, andningsövningar, SomaMove, FreePower, god vegansk- & vegetarisk mat samt tid för dig själv i underbar, vilsam miljö mitt i skogen i Bergslagen.”

INTRODUKTION

 

 

Följ med på en helg fylld av bland annat meditation, yoga i olika former, yogafilosofi, teknik, andningsövningar, SomaMove, FreePower, god vegansk- & vegetarisk mat samt tid för dig själv i underbar, vilsam miljö mitt i skogen i Bergslagen.

Shambala Gatherings eller Borntorpet, ligger vid en vacker tjärn i skogen, strax utanför Skinnskatteberg.

Vid detta natursköna område finns möjlighet till långa promenader, stillsamma stunder nere vid vattnet och möjlighet till vedeldad bastu efter ett uppfriskande isvaksbad.

Yoga betyder att förena. Vi förenar vår kropp, vår själ och vårt sinne, med hjälp av vårt andetag. Yoga är till för alla. Så välkommen med eller utan förkunskaper.

Vi börjar torsdagen med ett lugnt YinYogaPass och fortsätter sedan helgen med en blandning från oss tre som håller i helgen. Det blir en underbar blandning med klasser där du får något förhöjd puls till det absolut lugnaste och mest stilla du kan ana.

Där emellan väver in både meditation, andningsövningar och teknik. Under helgens klasser lyfter vi även yogans filosofi.

 

PRAKTIS INFORMATION

Investering:

5 495 kr (del i dubbelrum), inkl samtliga aktiviteter och helpension.

5 995kr för enkelrum.

Lakan finns att hyra. Borntorpet kan ordna upphämtning vid Skinnskattebergs tågstation mot avgift 50kr/person. Meddela om du behöver hämtning i samband med din bokning!

Mattor och andra tillbehör finns att låna för dig som inte vill ha med dina egna. Inga förkunskaper krävs och retreatet passar alla nivåer. Begränsat antal platser.

Bokning & Betalning:

Anmälan skickas till nathalienilant@yahoo.se, vid bekräftad bokning betalas en anmälningsavgift på 1000kr (denna är ej återbetalbar).

Resterande belopp, 4 475kr resp 4 975 skall vara oss tillhanda senast den 15 januari 2019.

BG 665-2960 eller Swish 123-4595-690, märk betalningen med ditt för- och efternamn samt Shambala -19.

Vid förhinder kan du överlåta/sälja din plats vidare, vänligen meddela vem som då tar din plats.

Endast återbetalning vid läkarintyg. Informera oss om eventuella allergier, skador eller annat viktigt för oss att veta.

SCHEMA

 

TORSDAG

16.00 Incheckning

17.00 samling, intro och ett mjukt välkomstpass

19.00 Middag

20.30 Meditation

FREDAG/LÖRDAG

08.00 Yoga

09.30 Frukost

11.00 Workshop

13.00 Lunch

1400 Bastu, Fri lek

17.00 Yoga

19.00 Middag

20.30 Meditation

SÖNDAG

08.00 Yoga

930 Frukost

1100 Avslutande klass

1300 Lunch

1400 Tack för oss!

TEACHER’S BIO

MARIA

Maria Moberg

Maria har lång erfarenhet av meditation, mindfulness och att både undervisa och praktisera yoga. Under lång tid har hon studerat Buddhism, Hinduism samt på djupet olika moderna yogastilar, där bland annat Ashtanga-Vinyasa, Anusara, Yin, Sivananda och Integrative-Yoga-Therapy.
De senaste tio åren har hon varit bosatt utomlands, bland annat ett flertal år i Taiwan där hon drev egen yogastudio. Numera är hon bosatt i St Petersburg där hon undervisar inom yoga och arbetar som yogaterapeut.
Maria brinner verkligen för sitt arbete och anser att yogan kan vara något för oss alla oavsett kulturell bakgrund, ålder, kön, kroppsstorlek, eventuella skador eller funktionsnedsättningar. Hon säger: “Så länge du andas, kan du praktisera yoga”. Till Indien åker hon varje år för att fördjupa sina kunskaper inom Advaita-Vedanta, en urgammal gren inom yogan.För att läsa mer om Maria, gå in på hennes hemsida

nathalie

Nathalie Nilant

Sjuksköterska, vårdlärare och yogainstruktör med grund inom hathayoga, och har en förkärlek till Yin Yogan och Restorative.
Att skapa vila för själen och från sig själv i det tjatter som ofta pågår inom oss är ett av det stora med yogan för Nathalie. Vare sig hon möter dig i en stillsam Yinklass eller i ett kraftfullt Vinyasaflöde,så guidar hon dig med humor och ödmjukhet. Hon arbetar parallellt som sjuksköterska och har haft yogan som följeslagare i livet ända sedan 1995 då hon var i Indien första gången. Sedan yogan hittade henne har den varit ett verktyg i det vardagliga livet, både på och utanför mattan.
“Yoga är den bästa kompletteringen i allt. Den ger dig balans, styrka och smidighet i livet samt väver ihop kroppen, själen, sinnet och hjärtat.”
Nathalie har även ett brinnande intresse av mat och hästar och anordnar årligen ett kombinerat rid- och yogaläger i Mariefred.Vill du läsa mer om Nathalie hittar du en publicerad intervju med henne gjord för YogaWorld här:
https://elina.yogaworld.se/2017/10/13/ses-vi-pa-yogaboost-mariefred/ 

SOF

Sophie Djusberg

Sophie är undersköterskan som efter lång tid inom sjukvården bytte inriktning mot friskvården. Hon driver företaget Livsfilosophie där hon arbetar som Ayurvedisk massageterapeut samt yogainstruktör och håller klasser i Medicinsk Yoga, Yoga vid stress och Yin Yoga. Hon är dessutom instruktör i SomaMove, SomaMind och FreePower.
”Jag vill få människor att må bra och har alltid vetat att nyckeln ligger i förebyggandes av ohälsa, därför arbetar jag i dag med helheten.”
Sophie håller även utbildningar i olika former av hjärt- och lungräddning och får utlopp för sin enorma drivkraft, idéer och kreativitet genom att anordna olika events. Sophie är initiativtagaren till bland annat eventet YogaBoost som går varje år i Mariefred.
Läs mer om Sophie på www.livsfilosophie.se

PRIS: 5 495 kr, del i dubbelrum, inkl samtliga aktiviteter och helpension.

Anmälan och Frågor: nathalienilant@yahoo.se

Event Details

Date: February 14, 2019 @ 3:00 pm - February 17, 2019 @ 3:00 pm
Time: 3:00 pm - 3:00 pm
SHAMBALA GATHERINGS

Welcome to join Shambala Gatherings, a yoga community in the Swedish forest.
Living a life of fullness with the ones called to explore themselves through yoga, meditation, nature and self-knowledge.