Top

Teacher Training Kundaliniyoga & Medicinsk yoga 31 Maj – 3 Juni, Sommarretreat

Shambala Gatherings / Teacher Training Kundaliniyoga & Medicinsk yoga 31 Maj – 3 Juni, Sommarretreat
Loading Events
  • This event has passed.
31 May

Teacher Training Kundaliniyoga & Medicinsk yoga 31 Maj – 3 Juni, Sommarretreat

May 31 @ 4:00 pm - June 4 @ 4:00 pm

KUNDALINI YOGA AKADEMIN
TEACHER TRAINING & MEDICINSK YOGA
Sommarretreat

31th Mai – 3th Juni 2018
SHAMBALA GATHERINGS, Sverige
PRIS: Utbildningskostnaden är 42 500 kr  inklusive moms

“Det här är ingen vanlig yogalärarutbildning,
det är en utbildning i interconnectedness,
sammanhang, samhörighet, samklang och kontakt.”

shambala cover-1_resized_20170702_064650301

”För mig har denna kurs gett jättemycket! Ett mycket fint upplägg där du med ditt inre lugn, breda kunskap och erfarenhet lett oss framåt vid varje möte! ”

INTRODUKTION

 

Fri och oberoende kundaliniyogalärarutbildning

Vi är den enda fria och oberoende utbildaren inom kundaliniyoga i Norden, vilket innebär att vi välkomnar dig som du är och vi låter dig ha din egen process in i yogan. Vi har inga synpunkter på din klädsel, vad du har på huvudet, vad du äter eller vilken livsåskådning du har – du är välkommen precis som du är.

Vi har en modern och vetenskaplig syn på yogan vad gäller dess ursprung och historia, dess fördelar och risker. Vi ger dig förståelse för hur yogan fungerar och verktygen för att skapa dina egna kundaliniyogapass, vilket är unikt för vår utbildning.

Ett år av terapi och självkännedom

Under ett år fördjupar vi oss i upplevelsen av existensen, betraktar livet och dess betänkligheter. Vi fyller på med verktyg för att möta samtidens stressproblematik, sjukdomar, förvirring och upplevelse av separation.

En av yogans kraftfullaste modeller är chakrasystemet. Vi arbetar oss igenom chakrasystemet chakra för chakra och belyser på så sätt oss själva, våra relationer och vår omvärld. Det är en omtumlande, frigörande och livsförändrande resa som går mot din innersta essens där du får möta dig själv, dina tankestrukturer, känslor, attityder och livsval. En resa som gör oss ödmjuka och förundrade över livets flöde och kosmos oändliga visdom.

Tidslösa visdomar för den nutida människan

Kundaliniyogalärarutbildningen är anpassad för den moderna stressade människan och den informations-stinna värld i vilken vi befinner oss. Vi arbetar därför med helgmoduler som inte är längre än åtta timmar per dag (förutom på retreaten) och fördelar istället yogalärarutbildningen över fler dagar för att du ska hinna bearbeta informationen, processa upplevelserna och tillgodogöra dig materialet på bästa sätt och ändå orka med din hektiska vardag.

Mycket har hänt sedan de gamla yogamästarna började lära ut sina kunskaper för närmare 5000 år sedan. Yogan har förändrats över tiden blivit färgad av kulturella inslag, trender, personer och ideologier, ändå finns källan kvar och tillgänglig, lika ren och sann som alltid.

Supermysigt yogaretreat på Borntorpet

I slutet på utbildningen åker vi på en mysig retreat hos fantastiska Shambala Gatherings på Borntorpet. På Borntorpet får vi ägna oss helhjärtat åt yoga under ett par sköna försommardagar där kommer vi att njuta av yoga, naturen, gemenskapen, de härliga föreläsningar och workshops med våra lärare och så rikigt god vegetarisk mat.

Vem kan delta på yogalärarutbildningen?

En del går kundaliniyogalärarutbildningen helt för sin egen skull utan tanke på att bli lärare, andra går den som ett led i en självutvecklingsprocess. En del går yogalärarutbildningen för att lära sig mer om yoga både teoretiskt och praktiskt och en del för att kunna erbjuda yoga till andra. Oavsett vad din anledning är så kommer du få med dig mer än vad du kunnat tänka dig. Vår yogalärarutbildning är öppen för ALLA. Kanske har du utövat yoga i många år, kanske har du aldrig suttit på en yogamatta, kanske är du student, arbetande eller pensionär.

För att delta i yogautbildningen behöver du absolut inte vara vig eller atletisk utan du utgår hela tiden från dina egna förutsättningar. Yogan gör dig mjukare i kroppen och flexiblare i sinnet, starkare i muskler och mer mentalt fokuserad. Gör oss sällskap på denna yogiska resa, en resa som leder inte till fötterna av någon död yogamästare utan till din egen livslevande inre guru.

Visst låter det som en härligt? Häng med oss på en inre resa som kommer transformera dig och hur du ser på världen!

Certifiering yogalärare kundaliniyoga och medicinsk yoga

Kundaliniyogalärarutbildningen leder till att du blir internationellt certifierad yoga och meditationslärare i Klassisk Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga, utbildningen är godkänd av Yoga Alliance.

Vi träffas en gång i månaden i vår supermysiga yogastudio i Vällingby i Stockholm, förutom första veckan av sommaren då vi myser hos Shambala Gatherings.

Datum 2018 Borntorpet: 31 maj – 3 juni

Datum utbildningsstart 2018: 21 september

Datum Borntorpet 2019: 29 maj – 2 juni

 

Röster från tidigare elever:

”Givande. En bra start för att komma vidare. Har varit en härlig resa. Mycket nöjd!”

”Jag har redan rekommenderat utbildningen. Alla skulle behöva den, tänk hur världen skulle se ut, den skulle vara underbar!”

”Min spirituella utveckling har fått en ordentlig boost!”

”Härlig atmosfär och tempo i utbildningen. Jag känner mig upplyst av yogan jag lärt mig.”

”Utbildningen har varit mycket bra! Den har gett mig en överblick av yogan som har lett till att jag vill fördjupa mig mer i yogans värld.”

LÄRARE BIO

tomasliten

Tomas Sandehorn

Civilekonom och grundare av Yogaland och Kundaliniyoga Akademin. Kundaliniyogalärare E-RYT500, medicinsk yogaterapeut, klangmassör och healer, mindfulnesslärare. Bygger meditativa musikinstrument Kalimba. Tomas är huvudlärare för yogalärarutbildningen och är närvarande på 80% av retreaten.

lottitransp

Lotti Sehlmark

Socionom, skådespelare och utbildad Poweryogalärare och internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare. En hängiven Yogini som vill inspirera och utmana sina deltagare till en bättre träningsform både inuti och utanpå!

wivecaliten

Wiveca Leuchovius

Internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare och har många år drivit utbildningen i Göteborg. Hon är författare till boken ”Kundaliniyoga för hälsa, livskraft och självkännedom”. Hon arbetar för närvarande som psykolog.

henryliten

Dr Henry Ahlefelder

Även känd under sitt spirituella namn Bhai Himat. En amerikan som började utöva Kundaliniyoga 1983. Han studerade tidigare med Yogi Bhajan och Baba Virsa Singh. Författare till boken ”The way of the Divine everyman”.

rasmusliten

Rasmus Andersson

Internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare. Arbetar även som musiklärare i låg- och mellanstadiet. Rasmus har en förkärlek för ljud, klang och mantran. Rasmus vidareutbildar sig för närvarande inom österländsk medicin.

Betalning och anmälan
 
Utbildningskostnaden är 42 500 kr inklusive moms.

Om du betalar hela kursavgiften senast den 1 maj får du rabatt på hela 4000 kr och betalar då 38 500 kr (inklusive anmälningsavgiften på 4000 kr).

Det är möjligt att dela kursavgiften via autogiro 3500 kr över 11 månader.

Utbildningens kurslitteratur och logi i samband med reträtt ingår – mat tillkommer.

Book Now

Anmälan skickas till tomas@kundaliniyogaakademin.se

SHAMBALA GATHERINGS

Welcome to join Shambala Gatherings, a yoga community in the Swedish forest.
Living a life of fullness with the ones called to explore themselves through yoga, meditation, nature and self-knowledge.