Top

STILLHET MED YOGA OCH MEDITATION med Lena Järpsten

Shambala Gatherings / STILLHET MED YOGA OCH MEDITATION med Lena Järpsten
Loading Events
30 Nov

STILLHET MED YOGA OCH MEDITATION med Lena Järpsten

November 30 @ 4:00 pm - December 2 @ 4:00 pm

 STILLHET MED YOGA OCH MEDITATION
med Lena Järpsten
30th November- 2th December 2018
SHAMBALA GATHERINGS, Sverige
PRIS: tbc (inkl moms, mat och boende)

“För många förknippas tiden innan jul med stress och en massa måsten. Denna helg är till för det motsatta; att lugna ner sinnet och kroppen och komma i samklang med årstiden. Vi mår inte bra av att gå emot naturens cykler och med en vinter framför oss behöver kroppen långsamhet och ro.”

Jean Manuel Nadeau _DSC04496-

“Lenas retreat präglas av närvaro, gemenskap och innerlighet. Med värme, kärlek och en stor dos humor guidas vi till att landa i kroppen, utforska den med nyfikenhet, acceptera var vi är och våga släppa taget. Personligt, omtänksamt och ödmjukt inför att ingen sitter inne med den ultimata sanningen.”

INTRODUKTION

Retreat betyder att dra sig tillbaka. Helgen ska ge tid för eftertanke och möjlighet att komma tillbaka till dig själv. Yogapassen kommer att vara skonsamma med något undantag för ett mer energikrävande pass. De bygger på att gå med årstiden och skapa återhämtning. Och när kroppen kommer till ro, lugnar sinnet ner sig. Och när sinnet lugnats kan vi vila i vårt varande.

Dagarna inleds med meditation och pranayama och följs därefter av ett längre yogapass. Sedan finns det utrymme för att vara själv, ta promenader eller vara med andra. Kvällarna är till för restorative yoga och meditation.

DAGLIGA SCHEMA

Check-in time – Fredag 30th 17,oo

Check-out time – Söndag 2th 14,00

___

Lördagen kan se ut såhär:

Pranayama och morgonmeditation

Yoga klass – vinyasa flow

Frukost – fri tid att hänga, basta, promenera eller  bara vara.

Lunch och eftermiddagsworsk-shop – yogafilosofi och tillämpning i vardagen

Paus

Yoga klass och meditation

Middag

Kvällsmeditation

“Jag MÅSTE nämligen bara säga att min (min egen? I wish…) yogainstruktörLENA JÄRPSTEN måste vara en av världens härligaste människor! Det slår mig varje tisdagmorgon hur totalt underbar hon är. Så lugn men ändå så energisk. Smått flummig men ändå med full koll. Tänk om man kunde vara lite mer som henne, vad mycket lättare allting skulle bli…”

LÄRARE BIO

lenasnälledit

Lena Järpsten

Lena Järpsten under 15 års tid spenderat långa perioder i Indien för att fördjupa sig i yoga, meditation och dans. Hon arbetar utifrån idén att kroppen är en kungsväg till vårt inre och att vi genom yogan kan komma närmare vår essens – varandet.

PRIS: tbc (inklusive yoga, mat och boende)
För mer information, vänligen klicka här

Event Details

Date: November 30 @ 4:00 pm - December 2 @ 4:00 pm
Time: 4:00 pm - 4:00 pm
SHAMBALA GATHERINGS

Welcome to join Shambala Gatherings, a yoga community in the Swedish forest.
Living a life of fullness with the ones called to explore themselves through yoga, meditation, nature and self-knowledge.