Top

MUL MANTRA JAPA RETREAT med Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl

Shambala Gatherings / MUL MANTRA JAPA RETREAT med Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl
Loading Events
  • This event has passed.
03 Jul

MUL MANTRA JAPA RETREAT med Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl

July 3 @ 4:00 pm - July 8 @ 4:00 pm

MUL MANTRA JAPA RETREAT

6 dagar med Meditation och Kundaliniyoga

med Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl
3th – 8th JULI 2018
SHAMBALA GATHERINGS, SVERIGE
PRIS: 5950kr (inklusive mat och boende)

“Det här är ett mycket unikt tillfälle att få uppleva en Japa här i Sverige. Japa är att upprepa ett mantra tills mantrat sjunger av sig själv inuti dig. Ju mer vi chantar ett mantra desto mer aktiveras dess inneboende kraft och potential. “

Mul mantra japa bild 2

“I slutet av detta retreat kommer vi chanta Mul Mantra 9 timmar i sträck. Det är en djup meditativ upplevelse som kommer ge förändringar på många plan.”

INTRODUKTION

Välkommen till ett 6-dagars retreat med Kundaliniyoga och meditation, levande musik och sång, naturupplevelser och fin yogisk gemenskap! Som grädden på moset avslutar vi med en japa där vi chantar Mul Mantra i 9 timmar – en säkerligen unik och transformerande upplevelse!

PROGRAMMET

– Tidig Morgonsadhana: yoga, chanting och sångmeditation till levande musik.

– Frukost i tystnad

– Förmiddagsworkshop ute i skogen. Här praktiserar vi pranayama i pranafylld natur och vecklar ut det vackra budskapet i Mul Mantra.

– Lunch och tid för vila, gunga i hängmattan, bada, hänga med andra yogisar, paddla kanot, plocka blåbär…

– Eftermiddagsyoga: ett långt, härligt, vibrerande yogapass, meditation, sång och vila till gong och klang.

– På kvällen samlas vi för massage, konsert, kirtan, dans eller trummande vid elden. Varje kväll är den vedeldade bastun vid sjön igång.

På fredagen går vi in i en dags tystnad som en förberedelse till Mul Mantra Japan som börjar på lördagen.

Japan pågår under 11 timmar. 2 av dessa timmar är till för vila, måltider och kortare promenader som du får disponera fritt. Du inspireras att meditera på Mul mantra i 9 timmar. Vid behov kan du sitta på stol och 5 min varje timme bör du stå upp för att hålla cirkulationen igång.

OM MUL MANTRA

Ett mantra är en ljudvibration som kan förändra tankar, känslor och medvetandetillstånd. När vi upprepar ett mantra under längre tid kan vi lösa upp blockeringar och expandera vår medvetenhet. Mul Mantra är en vision om enhet. Det är ett mantra som ger oss kontakt med det obegränsade och eviga i oss / vår obegränsade potential. Yogi Bhajan, mästaren i Kundaliniyoga, säger att när vi chantar detta mantra kan vi förändra vårt livsöde från en karmisk berg- och dalbana till ett liv av flöde och välgång.

NUMEROLOGI

Mul mantra innehåller 108 bokstäver (på sitt ursprungliga skriftspråk gurmukhi). 108 är ett nummer som återkommer igen och igen i skapelsen och som omfamnas av många andliga traditioner: en mala består av 108 pärlor, i indien finns det 108 heliga platser och i kroppen finns det 108 marmapunkter, i vediska ritualer upprepar man 108 olika namn av sin gudom, inom buddhismen pratas det om 108 olika känslor som behöver övervinnas för att nå Nirvana. Solens diameter är 108 gånger större än jordens. Avståndet mellan solen och jorden är 108 gånger solens diameter. Avståndet mellan månen och jorden är 108 gånger månens diameter.

1 står för enhet, 0 står för tomhet och 8 är symbolen för evighet.

Vår andliga utveckling handlar om att gå från att vara någon (1) till att vara inget (0) till att vara allt (8).

“Ett mantra är en ljudvibration som kan förändra tankar, känslor och medvetandetillstånd. När vi upprepar ett mantra under längre tid kan vi lösa upp blockeringar och expandera vår medvetenhet. Mul Mantra är en vision om enhet. Det är ett mantra som ger oss kontakt med det obegränsade och eviga i oss / vår obegränsade potential. Yogi Bhajan, mästaren i Kundaliniyoga, säger att när vi chantar detta mantra kan vi förändra vårt livsöde från en karmisk berg- och dalbana till ett liv av flöde och välgång.”

LÄRARE BIO

klas och annki i skogen

Annki Warberg Landahl & Klas Landahl 

De är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration.

Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige.

KURSPRIS: 2.700 kr

BOENDE & MAT: 3.250 kr (helpension och boende i 2/3-bäddsrum) 

ANMÄLAN OCH FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

SHAMBALA GATHERINGS

Welcome to join Shambala Gatherings, a yoga community in the Swedish forest.
Living a life of fullness with the ones called to explore themselves through yoga, meditation, nature and self-knowledge.