Top

KUNDALINI YOGA LÄRARUTBILDNING 2017/2018 med Klas Landahl, Annki Warberg-Landahl & Guru Dharam Singh

Shambala Gatherings / KUNDALINI YOGA LÄRARUTBILDNING 2017/2018 med Klas Landahl, Annki Warberg-Landahl & Guru Dharam Singh
Loading Events
  • This event has passed.
15 Feb

KUNDALINI YOGA LÄRARUTBILDNING 2017/2018 med Klas Landahl, Annki Warberg-Landahl & Guru Dharam Singh

February 15, 2017 @ 3:00 pm - February 19, 2017 @ 3:00 pm

KUNDALINI YOGA LÄRARUTBILDNING 2017/2018 

med Klas Landahl, Annki Warberg-Landahl & Guru Dharam Singh 
15th-19th Februari 2017
SHAMBALA GATHERINGS, SWEDEN
PRIS: 38500 kr (inkl moms)

“VÄLKOMMEN TILL en unik yogalärarutbildning. Under vingarna av en av världens mest erfarna yogalärarutbildare, Guru Dharam Singh med team, kommer du guidas in i djupet av kundaliniyogans rötter och grundläggande tekniker. En utbildning där traditionell yogisk visdom förmedlas med expertis, glädje och hängivenhet, i en varm och upplyftande atmosfär, kantad av levande musik. En djup, transformerande resa på många plan.” 

20160812-IMG_0004_Joris Van Egmond

“Our vision of yoga goes far beyond mere physical excercise, aiming at
understanding who we are in essence. In our courses this translates into
a full experience of all aspects of yoga in a playful and profound way”

INTRODUKTION

YOGAN HAR kanske aldrig varit så viktig och behövd i världen som nu. I vårt högteknologiska samhälle, där informationsflödet är massivt och stressen breder ut sig, hjälper yogans mångtusenåriga tekniker oss att stå stadigt i oss själva, hantera stress och komma i kontakt med det som verkligen är sant och meningsfullt i våra liv. Yogan behövs och du kan vara med och sprida den! 

DENNA UTBILDNING ger dig unika och kraftfulla verktyg så att du kan leva ditt liv i större balans – fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du kommer utveckla ditt inre och yttre ledarskap samt öka din självkärlek och acceptans. Efter utbildningens avslut kommer du vara mycket väl utrustad att undervisa yoga själv och kan, om du vill, dela med dig av yogans juveler till världen omkring dig.

UNDERVISNINGEN SKER delvis i Stockholm och delvis i retreatform på kursgård. På denna utbildning är den levande musiken väldigt närvarande – i morgonyogan (Aquarian Sadhana), till yogapass och meditationer, i kirtan och emellanåt någon konsert. Musiken öppnar upp hjärtat, vår innerlighet och hängivenhet. 

UNDER UTBILDNINGEN får du stöd och guidning i din personliga process. Du som vill får även möjlighet att lära dig spela enklare mantran på något instrument. 

Varmt välkommen med på en djup och meningsfull resa! 

DAGLIG SCHEMA

KURSDATUM 2017: 

5-8 januari | Retreat Borntorpet, Skinnskatteberg (start 17:00) 24-26 februari | Stockholm Kundaliniyogacenter (start 17:00) 19-23 april | Retreat i gemenskap med andra Kundaliniyogalärarutbildningar (start 12:00) 
9-11 juni | Stockholm Kundaliniyogacenter (start 17:00) 
18-20 augusti | Stockholm Kundaliniyogacenter (start 9:00) 
13-15 oktober | Stockholm Kundaliniyogacenter (start 17:00) 8-10 december | Stockholm Kundaliniyogacenter (start 9:00) 

DATUM 2018: 

2­4 februari | Retreat Borntorpet, Skinnskatteberg (start 13:00)

Utbildningen innehåller 270 kurstimmar, är licencierad av KRI och leder till internationell certifiering. Godkänd av Yoga Alliance. 

TEACHER’S BIO

annki1

Annki Warberg Landahl 

Annki, Har Dyal Kaur, är en av Sveriges mest erfarna Kundaliniyogalärare. Hon har undervisat intensivt i 16 år och har 9 års erfarenhet av yogalärarutbildningar. Hon delar med smittande glädje och passion sin djupa erfarenhet och förståelse. Hon är certifierad Gravidyogalärare, Sat Nam Rasayan­healer, Yogaterapeut och har kunskap inom Ayurveda. Har skapat och leder Gurudinnans Väg. Är även utbildad i Hathayoga. Tillsammans med Klas skapar hon och ger ut mantramusik. 

klas

Klas Landahl

Klas Landahl är både Hatha­ och Kundaliniyogalärare och har under många år studerat olika typer av yoga och yogisk filosofi. Dessa studier inkluderar klassisk Vedanta, sanskrit och gurmukhi ­ yogans heliga språk. Klas livslånga passion för musik har fört honom djupt in i Kundaliniyogans mantratradition där han specialiserat sig på ljudens och mantrans effekt på vårt medvetande. Han är även utbildad i Kranosacral healing, Sat Nam Rasayan och Yogaterapi.

guru

GURU DHARAM SINGH

Guru Dharam är en av världens mest erfarna och uppskattade yogalärarutbildare. Han har undervisat Kundaliniyoga sen 1980 och är huvudlärare för många olika utbildningar världen över. Han har skrivit boken “Kundalini Experience” med Darryl O’Keefe och skapat utbildningen Kundalini Yoga Therapy Training där en holistisk förståelse av människan ges. Han undervisar med glasklar precision och mycket humor. En mästerlig lärare. 

PRIS 38.500 kr inkl moms.
Priset inkluderar all undervisning, kurslitteratur och boende under retreaterna. Matkostnader tillkommer. 

EARLY BIRD Om du bokar och delbetalar senast 31 sept får du rabatt och betalar 35.500 kr. 

Har du redan gått utbildning till Kundaliniyogalärare är du välkommen att vara med igen till reducerat pris.

Book Now

Mer information om utbildningen och ansökan hittar du på http://www.kundaliniyogacenter.se/files/pdf/K16.pdf 

FÖR FRÅGOR KONTAKTA: 
klas@kundaliniyogacenter.se
annki@kundaliniyogacenter.se

Event Details

Date: February 15, 2017 @ 3:00 pm - February 19, 2017 @ 3:00 pm
Time: 3:00 pm - 3:00 pm
SHAMBALA GATHERINGS

Welcome to join Shambala Gatherings, a yoga community in the Swedish forest.
Living a life of fullness with the ones called to explore themselves through yoga, meditation, nature and self-knowledge.